Uitslag limiet 9 september 2007 in Tilburg

Zondag 9 september hadden acht zwemmers van Neptunus '58 de eer om het nieuwe wedstrijdseizoen te openen. In Tilburg deden zij namelijk mee aan een limietwedstrijd, en met succes. Ook werd er voor het eerst een wedstrijd gezwommen met de nieuwe badmutsen, gesponsord door Bruna Schijndel.

Roel vd Kleij zwom op de 100 meter wisselslag in een nieuw pr en clubrecord binnen de limiet voor de Brabantse Winter Kampioenschappen (5 en 6 januari 2008). Bente van Bergen zwom 1,8 seconde sneller dan ooit en verbeterde daarmee haar eigen clubrecord. Linda Schellekens zwom op de 100 vrij onverwacht 0,8 seconde onder haar oude toptijd en zwom dus ook een nieuw clubrecord.

Verder zwom Mark van Dinther bijna 4,5 seconde onder zijn oude pr op de 100 wissel en ook nog 0,2 seconde sneller dan ooit op de 100 vrij. Vera de Laat zwom pr's op de 50 rug (-0,3 seconde) en 100 vrij (-1,5 seconde). Manissa vd Brand kwam tot de ontdekking dat de trainsters ook wel eens iets nuttigs zeggen en zwom bijna 1,5 seconde van haar pr op de 50 vrij af. Tenslotte zwom Sandra Schellekens drie tienden van een seconde sneller dan ooit op de 50 rug.

Uitslag en foto's


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'